Varmt välkomna till sajten!

Ja som det står i titeln: Varmt välkomna till vår nya sajt med presenttips.

Efter mycket planering har vi äntligen börjat få igång PresentTill.se till den grad att allmänheten kan använda sig av sajten. Just nu i skrivande stund finns det inte jättemånga presenttips då vi precis lanserat sidan men det kommer.

Vi har som målsättning att kunna erbjuda mängder av tips på presenter oavsett tillfälle eller person. Till en början fokuserar vi på framsidan där det kommer att finnas generella presenttips men snart så kommer en hel del andra sidor dyka upp. Exempelvis Presenter till pappa, Presenter till mamma, Presenter till flickvän, Presenter till pojkvän och mycket mer.Presenter i mängder

Om du håller muspekaren över Till vem i menyn så får du en liten tjuvtitt av vilka listor av presenttips som snart kommer att lanseras. i jobbar för fullt. Så länge får du jättegärna tipsa oss om presenter vi kan lägga till och var man kan köpa de så vi kan länka till butikerna.  Eller om du har några övriga tips eller funderingar kan du också höra av dig.

Vår e-postadress är kontakt@PresentTill.se.

Du kan antingen skicka iväg ett e-postmeddelande till oss eller så kan du gå in på fliken Kontakt/Tips i menyn. Där hittar du ett formulär som du kan använda dig av för att få fram ett meddelande till oss som driver sidan. Eftersom att vi jobbar med datorerna så brukar vi svara väldigt snabbt. Oftast på bara några timmar.

Här på bloggen kommer vi uppdatera när det kommer några särskilda erbjudanden som är för bra för att missa. Eller om vi planerar att ändra något på sidan så håll utkik.

Det var allt för det första inlägget och återigen, varmt välkomna.